Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att lägga en gnista om dagen, gör stor stjärna större på


mulen mjölkgatas glömda glimtar

 

 

att bestämma

 

att varje dag göra något som man

aldrig någonsin gjort förrut

 

kan få en att gruvandes

mista sömnen

 

i spänning

älska sig själv

lite mer




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 19:25



Bookmark and Share


  Hans Christian
älskar titeln :o)
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri