Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköra nervtrådar

 

Sköra nervtrådar

sårar

när jag inte förstår

 

De växer fram ur natten

stilla

alltför plötsligt nakna

 

Vill vara till

intill

för efteråts vidd

 

Aldrig har ansiktet

blommat

som nu i natt

 

Ja, jag vet

jag vet

då är jag brännande nära




Fri vers av Connie
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-30 04:05



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Brännande, skrämmande nära.
Så läckert skrivet
och synnerligen
vältalig läcker bild!
2009-01-05

  Michaela Dutius
ja, de växer fram ur natten....
dikten går rakt till mitt hjärta
2009-01-01

  Berit Robin Lagerholm VIP
En vacker text om det spröda och sköra.
2008-12-31

  glittertindra
vackert skriven, läser denna om och om igen.. nära är skört..
2008-12-30

  Måna N. Berger
Så svårt att mötas nära utan att såra...
2008-12-30

  VildLilja
Bravo!
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie