Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha dig



Jag vill ha dig


Jag vill ta dig


Jag ser dig


Fängsla mig


Fånga mig


Då är jag din




Fri vers av JNI
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-30 10:55



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet!
2008-12-30

  anita VIP
Så bra skriven. Många applådër får du av mig.
2008-12-30

  Blåbäret
ord som förför direkt i sin avkläddhet och enkelhet...
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI