Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackra vackra pojke!


Vackra vackra pojke.


Tänker på


drömmer om.


De konstigaste och vackraste drömmar


Ett år i bomull, knivar och spjut.


De mörkaste månaderna

blir på något sätt


några av de ljusaste på länge.


Vad jag minns, mitt minne är inte som det en gång var.


Inte heller som det borde vara.


Ditt språk gör mitt diamanthårda hjärta till flytande tenn.


Din röst blir till den finaste och skönaste musik.


Om vi någonsin kommer så nära att vi vidrör varandra

kanske då,


kanske då.

Du vackra vackra man!




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-30 14:24



Bookmark and Share


  poesi pplot
=)


Undrar vem denna man kan vara månne?
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean