Hej å hå -Feels Fine!! 2009 !!! *Dansar schamnskt med Döden på axeln* och le" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårslöftet för mig med inlagd livsmedveten klausul: "Så långt det går: Alltid medvetet val med ansvarstagande inför resultat."
Hej å hå -Feels Fine!! 2009 !!! *Dansar schamnskt med Döden på axeln* och le


inga löften om man inte ens väljer liv

 

 

att få valångest av att

resultatet eventuellt gör att man aldrig

kan göra valet ogjort

leder till att fundera på tredje valet

 

inte välja alls

 

ångest

å n g  e s t

Å  N  G  E  S  T

 

behövs den

 


välja bort risken för besvikelse

över att man inte valde rätt

välja tryggheten i

att man inte valde alls

ger samma resultat

samma ouppnådda önskan

 

 

dags att göra valet

ta klivet

 

besvikelse eller överraskningoj då

ok vadå

man har försökt aktivt

man har vågat

man har tagit klivet

man har levt

 

och ärligt nu

 

om man visste resultat i förväg - "Rätt Val"

skulle då någon nyfikenhet någonsin finnas

för att ens vilja välja

det "rätta" ?

 

skulle drömmarna någonsin existera

skulle glädjen att  känna lycka existera

med total vetskap och kontroll

 

 

är det inte just det ovissa som skapar

viljan att veta

viljan att lyckas med

viljan att nå en önskan

 

få drömmen uppfylld

 

 

kan otryggheten 

"Rädslan för Död"

behövas

vara nödvändig

för att en önskan om förändring

ska tända gnistan

tända "Viljan att leva"

 

Liv

 

 

välja bort valen är att

välja bort sina möjligheter

att tända gnistor

 

välja bort gnistor är att välja

Död

men är vi inte ändå beroende av just

osäkerheten

döden

 

för att ens känna trygghet

för att ens känna liv

 


 

Ett gott nytt år

och

önskan om att

Valet att välja eller inte välja

 

 

blir en medveten väg till förändring

eller bevarande efter egen önskan

 

med tanke på alla löften

man ska välja bland ;)

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-30 19:41



Bookmark and Share


  Hans Christian
Sitter o njuter!
2008-12-31

  dubbelve
Det enda man ångrar är det man aldrig gjorde

jag tror att alla vägar leder till samma destination ända skillnaden är att vissa vägar är längre och kanske mer komplicerade än andra (:
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri