Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan till livet

Allt har en början, men var finns slutet?

Är det så att början inte finns
utan slutar och föds
i det vi tror är änden av tråden




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-30 22:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
sådant som filosofin brukar brottas med, kanske är vi alla filosofer, härligt talande text, direkt till läsaren
2011-11-02

  Gunnar Hilén VIP
uppfriskande se en kvinna bolla med frågor som oftast tråkiga självsäkra gubbar sysslar med
2010-01-06

  Fredrik P. VIP
intressant existensiell fråga som
jag inte kan svara på...livets
kretslopp är i grunden ofattbart.
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington