Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR SVÅRT NÄR

 

 

 

 

Det är svårt

Det är svårt att räta på sig

Det är svårt att räta på sig när man har ont

Det är svårt att vara glad när man påminns om smärta

Det är svårt att när man inte kan slappna av när smärtan bankar

Det är svårt att dammsuga eller sopa golvet när smärtan hugger efter mig i ryggen och höften

Det är svårt att bli arg när kattungen min släpar ut sitt kattsand i form av kristaller och sprider det över alla golv i hela lägenheten

Hörde prasslet men tänkte det var papperskassar som han älskar att släpa runt men där tog jag fel

Det är svårt att bli arg på en kattunge som har roligt

Det blev svårt att städa upp det för mig men det gick till slut

Livet är svårt ibland

Men aldrig utan glädje

När en kattunge har roligt och leker




Fri vers av Fånga dagen
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-31 00:02



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Visst ger dom glädje trots dessa
kristaller :-)
2009-01-02

  Maria T
Bland allt detta onda och svåra
så hittade du ändå lite glädje i
nyårsnatten.
2009-01-01

  Michaela Dutius
Så sant...glädjen över det pågående livet mildrar smärtan- även när man måste städa efter det levande
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen