Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Nytt År till er alla!






Jag önskar er

Allt det bästa

och

det Ni önskar

att ni får

i det Nya Året


Men


Allt som var dåligt

och

som gjorde ont

försvinner

med det Gamla Året


Jag önskar er alla

ett underbart

Gott Nytt År




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 963 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-12-31 13:53



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag är på Gotland nu och önskar dig detsamma!
Lite försenad så
Men god skjuts in i det nya året så
2009-01-02

    vide
och ett gott nytt år önskar jag dig också!
kram
2009-01-02

  Teresia Ridell
Önskar dig detsamma !
Skål för ett underbart 2009 !!
2009-01-01

  Anna Liljestrand
Jag önskar dig detsamma!!!
2009-01-01

  klio
Önskar dig också ett Gott Nytt År och en mycket god fortsättning på det nya året... Där drömmar och önskningar går i uppfyllelse...
2009-01-01

  Michaela Dutius
Detsamma kära vän...Ett riktigt Gott Nytt år till dig!
2009-01-01

  Lyckohäxan Enediel
Mmmm detsamma önskar jag dig...detta år kommer bli det bästa året på länge! =)
Nyårskramar till dig!
2008-12-31

  Eva Langrath VIP
Tack kära vän och detsamma till dig.

Eva
2008-12-31

  Jack_iX
Vännen, detsamma, med hopp om glädje o lycka!
2008-12-31

  dalida_bl
Veju, veju pahulje
mraz po staklu sara
stize Nova Godina ,
a odlazi stara...*sjunger*

Gott Nytt År !!!

Dalida
2008-12-31

    Al Lanzon
Gott Nytt År till dig också!!
2008-12-31

  Lena K Nilsson VIP
Detsamma till dig...Gott Nytt År!
2008-12-31

  friheten
tack detsamma vännen!
2008-12-31

    ej medlem längre
Detsanmma!
2008-12-31

  Bibbi VIP
Tack! Gott Nytt År till Dig!!!
Jättekram.
Bibbi
2008-12-31

  Ewa Åkerlind
Tack och detsamma till dig

Vi släpper sorgerna, hatet och ilskan
Men har lärt av vår misstag
Tar vara på de lyckliga stunderna
och sparar dem som pärlor
på ett halsband

Kram til dig
2008-12-31

  Gunnar Norrman
Tänk vad dina dikter har glatt mig under året! Gott Nytt År själv, poetissa!
2008-12-31

    Melona
tack detsamma!

raketkram
2008-12-31

  * Ammi *
Tack det samma vackra människa!
2008-12-31

  Cosmic Johanna
Önskar dig ett vackert nytt år...med nya drömmar att levas ut, kram till dig kära skrivarvän.
2008-12-31

  Carola Zettergren
Stora nyårskramen på dig!!!!
2008-12-31

    ej medlem längre
Måtte din önskan besannas.. för oss och för dig.. Gott nytt 2009!
2008-12-31

  devilsangel
ja må det nya året bli bättre än det här...

gott nytt år till dig också vännen! varm kram
2008-12-31

  Gryft
Det samma till dig vännen.. =)
2008-12-31

  mare VIP
Gott nytt år till dig !!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP