Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej, jag hette dubium el legolas, förra gången. Har inget nytt att skriva känns det som om men, vem vet ? Någon ingress behövs nog inte. 20081231 18:00 (5 min dikt)


Ser du mig ?

sex timmar kvar
mitt löfte att vara kvar

men det skall man nog
ta med en nypa salt

ja, det var allt !

på en urblekt lapp
står det :

Skriver o skriver
ilsket kulspetsen
på pappret skjuter,
läcker o river - sinnets
iver - panik

när slutade jag leva ?






Fri vers av Hans Christian
Läst 400 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-31 18:46



Bookmark and Share


  Anya VIP
Stark text där diktarjaget liksom resonerar med sig själv. Tycker sista raden är så talande! Texten berör verkligen.
2014-12-25

  Connie
Stark och smärtsam text!
2014-05-02

  Lollitta VIP
på pappret skjuter,
läcker o river - sinnets
iver - panik


____________+++++!!!!!!!!!!!LEVA LEVA LEVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-03-18

  oMareld
ja... när slutade man att leva


en fråga man ställer sig
2010-01-17

  Elisabeth VIP
En ögonblicks-verklig text.

Ps. Uppskattade din presentation Ds.
2009-12-20

  Fånga dagen
Starkt vackert och smärtsamt naket
mvh Anna-Karin
2009-02-24

  -Ulla Tilemo- VIP
Sista raden får mig att gråta. Jag sitter just och undrar detsamma.
Du har en svart humor mellan raderna. Den gillar jag....
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian