Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskvalitet

 

Livskvalitet är, bland mycket annat, att när som helst kunna gå hit och tanka nyskriven poesi för själens välbefinnande.
Tack ni alla gudabenådade poeter, för att ni finns! 




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-01 17:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nöjet är helt på vår sida.
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger