Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu då?

Dagen efter nyår och himlen står i kylig brand.
På gatorna beder glaset ut sig.
jag vandrar genom en frostfrusen stad utan någon att värma min hand.

ingen möter någons blick för vad är det för nytta med det?
ensama själar i frostfrusen stad.
nytt år, och nu då? vad händer? vad väntar? ingen vet.

solen går ner fast det nyss gick upp, jag drömmer om värme och ljus.
mörkret smyger fram.
jag strövar och drömmer om värmande händer mellan frostfrusna hus.






Fri vers av mollimo
Läst 698 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-02 01:02



Bookmark and Share


    Skrivarn
Osynlig i den kalla världen.. var är kärlekens brasa? :( :(
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

mollimo