Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: kikkie

.. en faders ord till sitt barn




Solen tinar frusna tårar

 

***

Du lärde mig att aldrig gråta

du sa alltid

"ensam är stark"

 

Tyckte Du verkligen det

 

Denna dag

nitton år har gått

sen du lämnade jordelivet.

 

Grät aldrig

när Du såg på

grät inte när du dog

var aldrig ledsen

alltid glad

för alla andra var så ledsna

jag log alltid

glädje till alla

 

troligen grät mitt hjärta

tyst

 

Nu

tänker jag vara ledsen

nu tänker jag gråta

vila i sorgen

inte stänga in

 

vara ledsen

innan tårar

fryser till is!

 

Iskylt hjärta fryser

kroppen stelnar

***

Gå igenom och komma ut

helare

i ljuset

'''




Fri vers av KristinaE
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-02 13:23



Bookmark and Share


  Maria T
Gråt ut all frusen is!
Snart kommer ljuset tillbaka
och våren
2009-01-02

  zinna
Ja detta känner jag igenn...
vackert
tack
2009-01-02

    Erika H
Betydelsen av föräldrars ord sätter sig hårt inombords.
Att bryta loss bit för bit... tar tid och mod.

En vacker spegel att läsa detta.
2009-01-02

  friheten
Så vacker och stark skriven
2009-01-02

  Sladjana Zubcevic
"vara ledsen

innan tårar

fryser till is!"
Underbart skrivet.
Kram
2009-01-02

  Mr Lindemann VIP
Ja, denna texten är lite "synd och skam" över en människa som inte lärde sig att leva medans tid var...

Önskar dig allt gott
2009-01-02

  Fredrik Stillesjö
Hej KristinaE!

Känns som en födsloprocess... Hälsar vännen Fredrik
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE