Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra tankar blir våra känslor





och


Våra känslor

blir

våra handlingar


Allt skapas två gånger


först i fantasin

och

sedan i verkligheten


Nu är du bara min fantasi

men

snart ska du bli

min verklighet








Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 585 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-01-02 14:38



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så löftesrikt och välskrivet den känslosamma verklighetens uppfyllan...ja...
2009-01-03

    Al Lanzon
Fint skrivet om drömmar!
2009-01-03

  JNI
du lindar in orden med siden runt, så härligt att läsa dina rader !
2009-01-02

  Rude Billy
helt underbart, som alltid!

Du skapar starka ord med din värme!
2009-01-02

  stella
Du är på rätt väg! :)
2009-01-02

  Michaela Dutius
Har faktiskt läst den och trodde jag kommenterat men något kom tydligen i vägen


den är underbart fin och poetisk som allt du skriver
2009-01-02

  Lejonhjärtas poesi
Härligt tänkt om dröm och verklighet.
2009-01-02

  Quasimodo
Härligt skapande ord till att göra verklighet av tankar och drömmar.
2009-01-02

  Fånga dagen
Tankarna man har är ibland förödande som kan sätta igång känslor och ångest .
Så tankarna är viktiga i ångesthanteringen anser jag det kom jag att tänka på när jag läste din text
mvh ak
2009-01-02

  karenina VIP
bra, att visulalisera det man önskar förstärker effekten
2009-01-02

  Cosmic Johanna
Underbart...som ett visdomsmantra...du är vacker i dina dikter min vän.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic