Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till er som trycker ner folk! skrev den dock inte till någon spec. person, bara ville skriva lite , kommentera! :)


Sluta tracka!

Dags och sluta tracka ?
kanske dags för er att dra ?

Till er som trackar folk,
som bara trycker ner och sårar ,
jag har ingen respekt för dem .
Om ni nu föröker söka respekt,
gör ni det på fel sett , helt okorrekt ,
att göra på detta sett .
Ni vet att man inte gör så ,
men ändå gör ni likaså .
Men ni spelar bara coola ,
men alla ser er som en nolla .

Tänk om någon stackare tar sitt liv ,
pågrund av dig , känner smärtan i mig .

Snälla, väx upp, lär dig vad respekt är ,
andas ut din luft , innan du ska snacka ,
så bara backa undan , för har du inget & säga ,
SÅ BARA HÅLL KÄFTEN !

Ni ska behandla alla ,
så som ni vill bli behandlade .
Tänk på det nästa gång ,
som när ingen apploderar på din allsång .
Man tappar respekten, när man snackar .

Man blir mobbad ,
så man blir rubbad ,
från att se ut över sin framtid ,
livet är som en pyramid .
Utlänningar blir trackad,
av fega rassar , dem blir
slagen, hårt i magen .
låt dem va förfan , fan
skaffa er ett liv ,
ni är inget, positivt .

Ni ska behandla alla ,
så som ni vill bli behandlade .
Tänk på det nästa gång ,
som när ingen apploderar på din allsång .
Man tappar respekten, när man snackar .




Övriga genrer av anooonyym
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-02 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anooonyym
anooonyym