Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga ursäkter

nu är jag trött på allt & alla,
alla snackar bara skit .
Tänker fan inte be om ursäkt,
det är ni som ställer till .
Ni tror att ni vet,
ni tror att ni kan ,
ni tror jag tänker göra som ni säger ,
men fuck no , aldrig mer igen !
Alla gånger ni har sårat,
nu får det vara slut .
Jag vet att jag har rätt,
ni är fan bara keff !

fnns inga ursäker,
ni har förstört mitt liv redan .
Aldrig säger jag förlåt,
inga ursäker, nej inga ursäkter .

Jag skriver detta ,
för att ni ska förstå
efter allt ni gjort,
kommer jag aldrig förlåta '




Övriga genrer av anooonyym
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-02 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anooonyym
anooonyym