俳句 haiku - xlxi" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
俳句 haiku - xlxi


vintersolen

 

vintersolen, med

oändliga energi

ditt hjärta värmer

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 750 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-02 19:27



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
härligt haikat

vintersol..vintersol
skön du är
som en viol..en gyllne en

nä..men det där ljuset..ja det är nåt visst med det
2009-01-21

  friheten
Hjärtat är ändå allt, jättfin
2009-01-03

    Tea Alex
Fint!
2009-01-03

    sajo
Det känns som det är något speciellt med vintersolen. Gillar dessa orden.
2009-01-03

  karenina VIP
underbart, kan inte låta bli att vara ute promenera lapa de gyllene strålarna och fylla på depåerna :-)
2009-01-02

    Maria Malm
Det är något speciellt med vintersolen, som skvallrar om att ljuset är på väg, för att ge en vår och sommar.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer