Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan ansvar

 

repat, skurit

nästan krossat

 

inte vårt ansvar

 

sa du

 

när det inte längre höll

 

var det mitt hjärta

 

som brast

 

 

 




Fri vers av Jer
Läst 536 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-02 19:37



Bookmark and Share


  jörgen g
Konstnärligt målad poesi.
2010-01-09

  karenina VIP
starka och väl beskrivande rader om hur det känns att stå med ett brustet hjärta
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer