Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du höll inte dina löften...

Jag älskade dig, precis så som du sade att du älskade mig.
Fast jag vet nu att allt är förbi så håller jag hårt i vårt minne och det vi hade kunnat bli.

Jag höll dig hårt i mina armar precis så som du lovade att hålla om mig.
Fast jag vet nu att allt har tagit slut så klamrar jag fast vid doften av din halsgrop.

Jag såg på dig med den sorts värme i mina ögon, precis med den värme som du svor att du kände för mig.
Fast jag vet nu att allt som dväljs inom dig är kyla, så står jag ständigt vid din sida.

Jag låg och tänkte på dig inatt, så som du sa att du alltid tänkte på mig.
Trots att jag vet att jag för dig inte ens är ett minne så finns din plats alltid kvar djupt här inne.




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 466 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-02 19:49



Bookmark and Share


  Skäl till själ
ord som väger tungt.. fint beskrivet om saknad som berör
2009-01-07

  Cosmic Johanna
vackert skrivet!
2009-01-03

  Jer
Starka ord om starka minnen.
2009-01-03

  Angeldust
Blir tung till sinnes när jag läser det här, känns igen.Bra skrivet /kram Sunny
2009-01-02

  Sladjana Zubcevic
"Jag älskade dig, precis så som du sade att du älskade mig.
Fast jag vet nu att allt är förbi, håller jag hårt i vårt minne och det vi hade kunnat bli."
Underbart skrivet!
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy