Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans fantasi

Försöker drömma mig bort

bort från alla krav

drömma mig dit det finns folk av min sort

drömma mig ner till botten av ansvarets hav



Kunde stått där nere

med min ensamhet som gevär

kunde stått där och fått glömma

vem jag egentligen är



Att låtsas vara den jag skulle bli älskad för

att inte vara den som är i vägen och stör

att inte behöva försöka

att inte behöva skämmas mera


det min vän, är tjusningen med att fantisera.





Fri vers av louise svensson
Läst 591 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-02 21:21



Bookmark and Share


  ßluie VIP
gillar rakheten och budskapet. du har några slarvfel i texten.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

louise svensson
louise svensson