Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Mellan två grå mysterium



Strax innan den flyr
fångas du i sparvens blick
och blir den du är

 

 




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 624 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2009-01-03 00:11



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
denna är mycket väl funnen
2009-07-06

  Bubamara - Maria Zakrisson
näe
antingen flyger jag iväg med sparven
är sparven
eller så bosätter sej sparven och dess ögon någonstans innanför pannbenet. och blir där. liksom de två grå mysterierna.
de förblir mysterier.
fast det kanske är det som är själva insikten.

men jag gillar texten likväl.
den får mej att se ögonblicket i slowmotion framåtillbaka och verkligen tänka efter vad jag ser.

och det är verkligen ett fantastiskt ögonblick.
tack.
2009-03-14

    Jnåt
makalöst bra i ordval, känsla och tanke!
2009-01-18

    ej medlem längre
detta är lysande. hur många gånger har jag inte varit och funit mig själv i sparvens blick? tack för ordsätteriet!
2009-01-18

    ej medlem längre
En av vackraste senruyn jag läst!
Eloge!
2009-01-06

  Bjarne Nordbö
Sällan har jag prickats så av ord. Snyygt.
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet