Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterbesök

 

sakta dalande från ovan

snön

njuter vinterdag




Fri vers av KristinaE
Läst 301 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-03 09:54



Bookmark and Share


  Maria T
Det är så vackert när dessa
dunlätta flingor sakta kommer
dalande.
2009-01-03

  ~Leonardo~
Snön ser man oftast förgäves efter här i Götet.
en njutning när så sker..fint!!
2009-01-03

  Annmargreta
Är glad för din skull ATT DET KOMMER SNÖ-här vräker snön ner och det är jag som sköter skottningen-gott nytt år!
2009-01-03

  Cris
Mycket vackert idag.. !
2009-01-03

  Ronny Berk
"sakta dalar " ja - det stort sker, sker tyst ! kortordat vackert och välfunnet !
2009-01-03

  Lejonhjärtas poesi
Mycket vacker i all sin enkelhet.
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE