Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


bekänt missbruk

 

bekänt missbruk

förbannad befrielse


sans internet 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 681 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-03 12:46



Bookmark and Share


  stella
ouioui...
2009-06-25

    Patrique
Komprimerat kort och synnerligen sant...
Snygg formulering !
2009-02-05

  Laijza
ja skriver under på det.
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer