Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
guuud


+--

skadan är icke helad
blodet strömmar än
såret är ännu öppet
men vafan
skär mig igen

rista in din beteckning
här på ryggtavlan
Snitta upp en rispa
Utomordentligt fagert
djävligt höggradigt

du måste känna
hur det känns älskling
det finns en njutning
ett livstecken
i smärtan

ett härligt bevis
att du lever
mår djävligt bra
så var inte rädd
låt såret rinna

ett fint snitt bara
så att du känner
hur äkta du är
hur köttsliga vi är
vad eländigt det är
att vara köttochblod













Fri vers av Fmaj7
Läst 889 gånger
Publicerad 2005-08-22 22:53



Bookmark and Share


    Erika H
en otroligt stark dikt
det knyter sig i magen på mig
topp
erika
2006-09-03

    Jeanett
Men va fan, skär mig igen.... stark, skarp.... ärlig, bra. Jäkligt bra...
2006-03-06

  BlåhäXa
Jag tror mig vet vad du menar, den smärta är så liten jämfört med den jag har i själen... Men den blödande såren som dunkar och svider får mig att känna och tänka på något annat. för en stund tröstar kroppens endrofilinerna mig... för en stund kan jag låssas att smärtan i hjärtan inte finns... - jag vet-
2006-02-16

    ej medlem längre
Du ... Vännen.. snitta dej inte mera Lova mej det! Kram:)
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Fmaj7