Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ är trött







Den lyckligaste dagen

och

stunden

som min själ

och mina ögon sett

gick i skymningen


Du bodde i mig

och

jag bodde i dig


Min himmel är grå

och

min själ är trött


Varken min himmel

eller

min jord

har plats

för att rymma mig


Nu vill jag

bara somna ...







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 721 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-01-03 15:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Gripande sorgligt och
mycket vackert om
något som är svårt
2009-01-07

  KristinaE
.. tänker att sömnen läker trött själ och det stundande ljuset!
2009-01-04

  Blåbäret
svåra förluster skapar en trött själ...och den behöver vila för att kunna finna sin kraft igen, men den somnar aldrig...vemodigt fint skrivet
2009-01-03

  * Ammi *
en gripande vacker text ..
kram vännen
2009-01-03

  prinscess VIP
en känsla av tyngd
2009-01-03

  friheten
Känns tungt!

"Nu vill jag

bara somna"
2009-01-03

  Elaine.S VIP
Kan känna tyngden och känslan av matthet i dina ord och när själen är trött , då känns det!!
2009-01-03

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2009-01-03

  KristinaE
.. kanske finner vi vilan i tomhet och trött själ - vackra vemodiga ord du format!
2009-01-03

  Quasimodo
Vemod och mycket längtan löper genom raderna här !!
2009-01-03

  Cosmic Johanna
Tröttheten är tung, men den besöker oss ibland, vackert skrivet.
2009-01-03

    Saulus
Det är min "själ" min också!
2009-01-03

  friheten
Kram till dig S!
2009-01-03

  Ronny Berk
en melankonisk text med finstämt anslag, förnimmer känslan av sökandet och längtan , mellan raderna skymtar förhoppningar...
2009-01-03

  prinscess VIP
sorgligt
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic