Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängslad i hjärtat

En ensam tid
väntar nu

Avlägset ropar
tillvarons hem

Vid sin kallelse
brister kedjorna ej

Fångens fängelse
längtan bekämpar

Befrielsens tid
finns inte än




Fri vers av Mats L.
Läst 608 gånger
Publicerad 2005-08-22 23:41



Bookmark and Share


    Mique
Sorgset..
2005-10-18

    Oprofessionell
den kommer nog snart, jätte vacker, verkligen.
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.