Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bänken

Tänk dig en skolbänk,
grådaskig från år av ständigt utsuddande
av de ord och bilder som en gång täckte den.
Orden och bilderna som skrivits där förstrött eller noggrant står kvar,
inte synliga men som minnen etsade i bänken.
Som den sugit åt sig de olyckliga, elaka, fördomsfulla, fina, lyckliga ord som en gång täckt dess yta.




Fri vers av mollimo
Läst 465 gånger
Publicerad 2009-01-04 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollimo