Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste!







Det går inte att glömma

de där sagda

och

osagda ord


Det går aldrig att glömma


När inga ord finns mer

inget hopp

och

bördan blir för svår


Tänker jag på mina lyckliga dagar

som ger mig kraft

att leva i nuet


Jag måste uppfinna livsglädjen

och

jag måste bära mer

än jag har krafter till


men


Jag måste!





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 504 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-01-03 20:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tungt och sorgligt- men i dina ord lyser ändå hoppet vid horisonten
2009-01-05

  JNI
så sorgliga rader men ändå förmedlar du så mycket värme och kärlek i dom, glädje finns som sagt där jag tror på att bryta mönster är vägen för att finna mer och nya "värden"..
2009-01-04

  Blåbäret
svåra tunga rader om att uppbåda kraft när allt känns som tyngst...men en inneboende kraft hjälper oss att ta oss framåt, för vi lever och livet i sig vill levas...
2009-01-03

  Ronny Berk
så vacker den bilden, de givna orden , livs tankar och löften...
2009-01-03

  ~Leonardo~
fina ord som du återger det här med.
Svårt när man "måste" .
Livsglädjen finns på dom mest otänkbara
ställena ibland, och ibland närmare än man trott.
Tar till mig dikten, som man kan känna igen sig i.
2009-01-03

  * Ammi *
ja det gäller att finna styrkan, du har den, det gäller bara att fånga den!
bra skrivet
2009-01-03

  friheten
De osagda orden glömms aldrig, liksom dem sagda
2009-01-03

  Cosmic Johanna
Härligt uttryckt!
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic