Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dödens skugga

Befriad och naken
inför ögat
stod jag
i dödens ljus
ändlöst ensam
kosmiskt övergiven
kyld till frost
i min kärlek
till
den bleka kropp
som en gång
var min far




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-03 23:07



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
sådana härliga avtryck din far satte i dig...jo jag menar. det..det gör ont när älskade pappa drar vidare
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington