Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. kväser drakar...  har man inget bättre för sig en dag så duger det också :)

 




Jag målar över dig. Du sket BLANKT i min färgpyts!!!

 

 



***  M E S S A G E   F R O M    H  E  L  L  ***

Internet-lärakänna och Jag: 

Beslut angående internet:

* Jag klipper alla kontakter i min värld, där in real möten har blivit från lärt känna per internet, om jag till slut upptäcker att jag blivit bågad med dubbelkörning i falska nic. 
Dold identitet ok, men inte inom en relation där lära känna redan pågår. Det kallar jag för..

Urkundsförfalskning inom tusamhet. = inget för mig. = Ingen mer tillit till den personen i något som helst avseende. 

Jag bemöter alla människor utifrån hur dom tar initiativ till mig. Lära känna är att jämka. Grundfrågorna om människovärde och etik avgör sen, om jag ens vill ha mer med personen att göra.

Kvalité slår alltid Kvantité - ni har inget för det i längden alltså.
..och jag är glad jag inte läste juridik. Heller.




**





för övrigt har jag nog gjort mitt i att göda svin-----> sa just hon, den där 
som bara önskar sig litet uns av värme istället för misstankar och konstiga förutfattade meningar om vad jag tycker, tror och lever livet som. För hell, lär känna mig eller låt mig vara ifred.

Alltså jag förstår inte människor längre.. 

 

*måååååååålarmåååååååålar och åker barfotainlines på ditt vardagsrumsgolv*

Sliter ner O-bskyrias snara så den faller i förbifarten - nån ska i alla fall falla m-e-d mig. Du gjorde bra aspirantövning sist!!

 

**

 

Drakjäklar

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-04 09:38



Bookmark and Share


  Hans Christian
Ja, men den är ju underbar ! Vilket drag !
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri