Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det viktigaste är att vi förlåter oss själva




för att


Vi valde

som

vi gjorde


och


att vi lär

av våra misstag


Vi kan välja

att ta ansvar

för

vårt liv

och

våra handlingar


oavsett


vad livet har fört med sig





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 519 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-01-04 13:07



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Sanna kloka ord och våra val gjorde vi i dett mått av ljus vi då hade.

Eva
2009-01-05

  Michaela Dutius
Underbar och viktig sanning- oförlåten av sig själv blir man en stenstod.
Väl diktat
2009-01-05

  KristinaE
mm - förlåter och försonar! viktiga tankar du förmedlar! vi behöver påminnas om detta om och om igen!
2009-01-04

  Eaglemountains VIP
Det var mycken vishet i denna poesi, om egenförlåtelse, och att man lär av sina misstag ......
2009-01-04

  Cosmic Johanna
Mycket visdom i detta , applåder!
2009-01-04

  albertina
håller med dig.
viktigt att tänka på
viktig text
2009-01-04

  Cadena
Mycket viktigt - lätt att glömma - tanken måste nog förnyas ggång på gång!
2009-01-04

  Carola Zettergren
Så sant ..om bara styrkan finns!!!
2009-01-04

  devilsangel
Det är absolut det viktigaste..inte alltid man förstår vilka val man gör förrän det är försent men man måste ta ansvar...dock ibland kan man få en ny chans att göra det annorlunda...
2009-01-04

  Lotti
det är bland det svåraste som finns att förlåta och ge sig själv och livet fullständig acceptans........
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic