Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt underbara helvete

06:00
måste hålla koll
rusa upp i morgondimman
bort från din varma famn

Ingen får veta var jag sovit inatt
Bäst vi håller det hemligt
Lufta bort doften av din härliga kropp
Fast jag vill ha den för evigt

Jag tvingas att lämna dig var morgon
För att leva ett liv i lögn

Min kropp skriker efter dig var natt du inte ligger bredvid
Jag kvävs varje gång jag inte får prata med dig
Mina läppar mister sin färg när dina kyssar är utom räckhåll
Ditt leende sprider ljuset över min dag
Din röst ska fylla mina öron
Bara av att känna dina händer i mina ett litet tag
Gör du resten av världen så fruktansvärt vag

Vill inte lämna dig men vår kärlek är förbjuden
Dina läppar tillhör någon annan
Dina ord borde inte yttras till mig
Men det är svårt när man är förälskad
Speciellt i dig




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-05 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely