Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


(Jag leker med bokstäver och skapar ord.), Jag saknar dig.

Alla dom
Hära nätterna
Utan någon
Blund alls,
Har tre
Dubblats
Sedan du
Lämnade mig.
Och den
Hära önskan
Att bara
En dag
Få försvinna
Har blivit
Så enorm
Så att
Världen är
Så mycket
Mindre än
Vad den
Än gång
Varit.


Och den
Dära himmelen
Som vi
En gång
I det
Som en
Gång varit,
Kollade upp
Mot,
Och räknade
Stjärnor är
Den himmel
Som har
Försvunnit
Med tiden.


(Om du,
Nu skulle
Vilja veta
Hur jag
Överlevt
Helt utan
Dig),


Så kan
Jag uppriktigt
Säga att
Jag inte
Har överlevt.




Fri vers av Sarous
Läst 159 gånger
Publicerad 2009-01-05 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous