Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag försöker iaf få ihop en bra dikt, men lyckas aldrig jag vet .


Om du inte lever tänker inte jag vakna, vackra du.

’Men jag tänker inte
Fortsätta att andas om
Du inte tänker komma
Tillbaks, för du är
Viktigare än livet.’

-

Och jag täcker inte
Gråta mig till sömns
Varje natt utan att
Ha en anledning
Till att vakna ens.

-

’Din roll i mitt liv
Är huvudrollen, du
Är allting man
Bara måste ha för
Att överleva, du är
Min vackraste stjärna.’




Fri vers av Sarous
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-27 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt bra skriven, älskar raderna:
"Och jag täcker inte
Gråta mig till sömns
Varje natt utan att
Ha en anledning
Till att vakna ens."

Starkt
2009-05-17

  Svartsilver
jag tycker din dikt är mycket vacker.
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous