Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lalalala.


Det har alltid bara handlat om dig & din cancer. - Fortsätt drick te med döden du, vi kan vänta.

Luften är giftig, den täpper igen mina luftvägar.
Rummet skriker död,
Och jag kan inte nå dig även om jag rör dig.
Du är så långt borta,
Omringad av mörker, sanning & din cancer.
( Det står dödsjuk i din sanning, käre vän. )
Och i din verklighet finns bara du & din jävla cancer.
Det har ju alltid bara handlat
Om dig och din död, älskade du.
Och ett datum är bestämd,
Men du målar över den med längtan.
Och vi, dem som försöker att nå dig ler utav minnena
Då det bara var vi, du & ingen cancer alls.



Men det
Var ju
För så
Många år
Sedan, nu
Tillbringar du
Bara din
Tid med
Att dö
Och dricka
Te med
Din käre
Vän, cancern.




Fri vers av Sarous
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-02 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous