Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ehm ah, har tråk.


Jordgubbs teet är min överlevnad, men jag riskerar att falla endå.

''Om något kan förgöra mitt hjärta,
Är det dem osagda orden.''

Men dina lögner förstörde världen,
Och dem tog livet av mig.
Men jag ligger och kvävs utav
Min patetiska rädsla i mörkret
Och det är inte ditt fel.
Jordgubbs teet har äntligen
Svalnat – och det ryker
Inte alls från koppen längre.
Jordgubbs te är min överlevnad,
Och det ska jag dricka för att
Överleva, men om jag reser mig
För att hämta koppen riskerar
Jag att falla.

-

Jag har inte råd
Med att falla en
Gång till, då är
Det slutet för mig.




Fri vers av Sarous
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-04 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous