Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hehe :>


Om man jämför mig med mänskligheten är jag så jävlans ynklig.

Universum bugar för dig,
Och du och dina hot är
Våra lagar - vi fruktar dig.
Min tvivel spottar mig i
Ansiktet och rädslan
Slår mig medvetslös.
Och alla orden finns kvar
I luften och kväver mig -
Jag som var så säker på
Att det bara var ett skämt.

Mina organ inom mig börjar
Att ge upp, efter alla slag.
Alla luft slag som skadar mig -
Så mycket mer än något
Annat. Nu står jag ansikte mot
Ansikte med sanningen och
Jag är så jävla ynklig om
Man jämför mig med mänskligheten.




Världens befolkning står under
Ditt befäll - och jag står under
Mörkrets befäll.




Fri vers av Sarous
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-04 18:31



Bookmark and Share


  Kim VIP
Stark text!
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous