Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lalala.


Jag har aldrig haft ett sinne för mode - men jag ser mer .

Men jag är så trött på
Att ytan är dagens mode.
Och jag vill bara att ni vet
Att mer än det här som ni
Ser – kommer ni aldrig få.



( Och det är bara för att
Jag ser insidan. )



Men endå – jag har aldrig
Haft ett sinne för mode.




Fri vers av Sarous
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-05 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous