Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är patetisk i mina ögon

Som en kniv skär dina ord igenom mitt skal av självförnekelse
Du är inget, bara en patetisk jävla loser
som tar ut sitt självhat
på mig
Idiot, jag ville så gärna
vara din vän, offra allt för dig
Ett hugg i ryggen
schysst




Övriga genrer av anooonyym
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-05 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anooonyym
anooonyym