Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du fortfarande lyckan för mig, mitt liv?






Jag har kommit

tillbaka igen,

mitt liv


De gråa dagarna

är borta nu

och

jag vill inte ha

dem mer


Jag har kommit tillbaka

från döden

till

dem som lever


Har du fortfarande

lyckan för mig,

mitt liv?




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 537 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-01-05 17:25



Bookmark and Share


  aagape VIP
:) bra
2009-03-05

  prinscess VIP
mycket hoppfullt
2009-01-06

  Elaine.S VIP
Underbar känsla av hopp i dina ord

"Jag har kommit

tillbaka igen,

mitt liv"
2009-01-06

  * Ammi *
Ja! hoppfullt vackert!
2009-01-05

  Fokus
Absolut! Liv kan inte levas utan lycka.
2009-01-05

  Blåbäret
allt ligger framför dig...inta och upplev, livet håller allt i sin hand och utger för de som vill ta emot
2009-01-05

  Eva Langrath VIP
Hopp och förväntan på väg ut i livet igen talr dina varma ord.

Eva
2009-01-05

  Mygg
Vacker återuppståndelse och livet måste naturligtvis svara JA
2009-01-05

  Carola Zettergren
En mycket berörande och vacker lågmäld dikt, ändå beskriver den det oerhörda i att ha överlevt, mycket bra skrivet!
2009-01-05

  dead_prez
fullständig
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic