Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du och jag


vi har lovat att sköta den ....


Jag ligger kvar
nerbäddad omkring vårt dun täcke
Jag sträcker ut min hand
när du naken lämnar mig
dansande till mattans bredd
Med händerna nuddar du takets färg
jag ser på dig och längtan slår mig
solen strålar på dina vackra ben
och med leenden skrattar även jag
för din skönhet går att se
Du fastnade i mig och jag i dig
låt våran lycka stanna
för vi lovar att sköta den




Fri vers av daniele
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-05 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele