Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en dikt jag skrev :).


Du är så stark, och jag önskar att du insåg det.

Du har
Kämpat
Så otroligt
Mycket nu,
Storebror.
Och jag
Vet att
Du så
Många
Tillfällen ansett
Att det
Varit slöseri
Med tid,
Men jag
Måste få
Berätta att
Jag tycker
Det är
Så starkt
Av dig,
Och att
Du förtjänar
Att segra.

(Men jag
Avgör
Inte om
Du ska
Överleva.)

Jag har
Bara lust
Att skrika
I dina
Öron att
Du kommer
Få det
Så bra,
Även om
Det kan
Ta så
Många år
Till dess.
Och tiden
Kommer att
Återställa dina
Djupaste sår
Och jag
Vet att
Du inte
Tror på
Det,
Men om
Dina sår
Inte är
Återställda efter
Alla dessa
Dagar,

(Så kan
Jag berätta
För dig
Att då
Har tiden
Inte börjat
Gått igen.)

Men det
Kommer
Den att
Göra,
Storebror,
Du är
Så stark
I mina
Ögon.




Fri vers av Sarous
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-06 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous