Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the deep


Hon fläkar ut sina vingar
och låter mig vila
händerna har sedan länge
fått egen kontroll
och jag älskar hennes röst
som får mig att sova djup




Fri vers av daniele
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-06 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele