Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖFTVÄRK

 

 

Värken slog tilll inatt igen

Kände det redan när jag gick genom garaget till en granne

Stegen ömmade

Kommer hem  tar citodon för 3;e ggr igen samma dag

Hur jag än rör mitt högerben så slår knivar i höften igen

Ligger i sängen med tjocka kuddar mellan benen och det värker och molar

Jag ligger och gnäller katten kommer nära mig spinner det lugnar mig

Går upp igen när värken blir för svår och tar citodon

Jag som trodde det var påväg att försvinna det är nått som pågår i min vänstra höft som gör mig orolig vill inte att den går samma väg som min högra höft vilket skräcksenarium jag ser framför mig'

Tröttheten är total orkar väldigt lite just nu

Inser att jag inte mår bra

  




Fri vers av Fånga dagen
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-06 13:54



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Tillvarons smärta
sargar vart hjärta.
Att ta dt onda med det goda
är en svårutståelig groda.
Carl-Erik
2009-01-06

  Trädflickan
En liten kram som tröst, mer kan jag inte göra. Det gör ont att läsa om din smärta och oro.
2009-01-06

    sajo
Krya på dig. En text om hur det är ur en reumatikers vardag så sant skrivet.

Just nu kan jag inte bära saker och allra minst hålla i en penna då mina leder trilskas.

Stor kram till dig som är en duktig poet.
2009-01-06

  Eaglemountains VIP
Krya på Dig, min vän!
Sänder en kram!

Ted
2009-01-06

    sunnanvind
Krya på dig...väl beskrivet om smärta...
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen