Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha babblat lite om henne en kväll med en kompis satte jag mig för att fundera, vad tycker jag om henne egentligen...


Madonna - en hora

 

Visst, jag förstår att hon är din stora idol och det är ok.

Men hon är inte min! För mig är hon en kvinna som en gång i tiden kunde konstatera att guld i strupen det har jag ju inte. Man är liksom inte någon Whitney eller Celine precis så vad har jag att komma med? Hmm, låt mig se...jag heter ju Madonna så då borde jag vara tvärtom, en hora. Ja men det brukar gå hem, det gamla Madonna-Hora komplexet. Hmm men hur blir man en världskändis så att man får lite guld i näven. Jo man utnyttjar videofilmens genomslag på då alltså ett horigt vis. Man knullar publiken kort sagt!

Det blir bra, jag sjunger trallvänlig pop som min mediokra röst klarar av men mina videofilmer kommer att chocka alla (inte minst min stackars katolske far, men skit i honom nu) och så kommer jag att tjäna huuuur mycket pengar som helst!

Och visst, vad kan jag säga annat än att det funkade ju finemang!

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-06 21:41



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Du tar i så du "s-r på dej ", nog kan hon sjunga alltid och OM den falsksjungande Mrs Miller kunde göra´en storsäljare, så står Madonna minst Ett Mount Everest ovanför denna "fru".....
2009-01-07

  ßluie VIP
Jag tycker hon är väldigt begåvad på många sätt, och har dessutom gjort många bra låtar.
2009-01-07

  duvan59
Intressant text men erkännas måste ändå att den kvinnan tjänar pengar på sin affärsidé. Är vi inte alla prostituerade som säljer våra tjänster på olika sätt?

Lotta
2009-01-07

  RogerIvan
Kanske är det så att hon endast säljer en slags skådespelarbild utav vad publiken vill kittla sin fantasi med? Kanske kan hon spela rollen en timme om dagen för att sedan skratta hela vägen till banken?
2009-01-07

  noname_realmind
Intressant teori... men jag vet för lite om Madonna för att eg yttra mig i saken... (gillar inte hennes låtar, så enkelt är det...)

Underhållande och snyggt ihopknåpat! :))
2009-01-06

  Quasimodo
Försäljning till bästa pris för nästan vad som helst !!
2009-01-06

  Carola Zettergren
:):) Mmmm förmodlingen något åt det hållet, en riktig affärskvinna!!! som tillexempel Dolly hon vet också att använda sig av en myt om kvinnan, en slag prostitution kanske man kan säga, på hög nivå:):):):)fast man kan ju undra om de säljer sig, eller sin publik.....
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP