Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I backspegeln...

 

Tankarna var inte större
drömmen
rymdes inom
världen var aldrig vidare
och din väg
ledde ingenstans

 

Du får gärna tro att du
ser mig
att du vet vem jag är...

 

Du är fri att teckna sagor
i mitt namn
och ta dem för sanna

 

I din blick vävs skuggor
ett stråk av

sanning...

 

Men färgerna var aldrig
dina
och längtan var större

 

Min sfär var aldrig
din och du...

 

du var aldrig

välkommen in...

 

 

 




Övriga genrer av Rolfsdotter
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-06 22:54



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Svårt att sätta känslan på en ruta, men i backspegeln sitter det. Funderar bara på om sista ordet skulle vara "med" istället för in.
2009-01-07

  Elaine.S VIP
Som att aldrig ha nått fram eller blivit något mer än en främling, starka ord som berör!!
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter