Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... ^^'


Du är värd varje tår jag gråter, kom tillbaks.

Jag har
Dig här
I mitt
Minne hela
Tiden,
Och du
Kan inte
Förstå hur
Saknad du
Är utav
Mig.
Jag saknar
Varje sekund
Varje minut
Varje dag
Vi hade,
Gemensamt,
Men jag
Vet att
Inget varar
Föralltid
Men lite
Längre kunde
Du väl
Ha varit
Kvar?

Bara för
Att gråta
Lite till
Inatt ska
Jag tänka
På alla
Stunder med
Dig.

För vet
Du vad?
Du är
Värd varje
Tår jag
Gråter.
Och jag
Vill så
Jätte gärna
Ge dig
Allt jag
Har kvar,
Men jag
Har inget
Kvar.
Du var
Mitt allt.

Jag saknar
Dig, förstår
Du inte
Det?




Fri vers av Sarous
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 09:18



Bookmark and Share


  hurt and broken
Väldigt fint skrivet..!!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous