Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, det här dominerar ju just nu....


Ghaza - Varför Ska man ta Parti För Någon Part ?

De flesta som uttalar sig om detta Fruktansvärda Skeende vill ta ställning ,antingen För Israel eller För Palestina (och då...Hamas) ! Jag VILL INTE ta ställning för NÅGON av dem ! Jag vill ENDAST ha slut på LIDANDET BLAND CIVILBEFOLKNINGEN BÅDE I GHAZA OCH I ISRAEL !
OM vi har detta som UTGÅNGSPUNKT så tror jag att vi är på Rätt Väg !

Med en förhoppning om ett snabbt Eldupphör....

M




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-07 09:45



Bookmark and Share


  "Dempa"
Man ska sldrig försvara våld.
Och det handlar inte om att välja sida.
Det är många iseraliter och palestiner som vill ha fred och vill kunna leva i ett land som är skapat för alla.

Men Israels regering vill ha en egen stat utan palestinerna.
Därför kommer jag aldrig erkänna Israel som ett land.
Och jag försvarar inte Hamas utan jag vill försvara palestinerna självförsvar när deras hem, deras sjukhus och deras ambulanser blir beskjutna.

Det handlar om folkmord.

Så om jag får bestämma vad landet ska heta där alla får leva i fred och harmoni.

Så bär det landet namnet PALESTINA!
2009-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag tar parti för Israel men tar samtidigt avstånd från alla krig och all militarism.
Detta gör jag i egenskap av radikalpacifist.
I egenskap av kristen försvarar jag Israels rätt att existera som stat.
2009-01-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut rätt stopp
för kriget sätt direkt!
2009-01-07

    Erika H
Tack för denna text.

Vem har rätt? Vem ska få segra?

Alla vill vi tycka något. Måste vi tycka för eller emot?

Nej... det måste vi inte. Det räcker så fint med att önska fred. För det är vad detta handlar om... fredsönskan och stopp för allt lidande.

Det är härifrån "vi" ska starta. Och gå vidare.
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska