Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat fransar sig sönder av smärta







Dessa händer

varmast i världen

är

en del av mitt liv


Det finns en trygghet i dem

men

snart försvinner hans ögon

för alltid


Utanför drar en kall vind

med en känsla

av sorg och avsked


Men

ännu kan vi se på varandra

och känna värmen


Ännu en stund

värmer hans varma händer mina

före än

jag försvinner


Jag går för alltid

medan

hjärtat fransar sig sönder av smärta










Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 728 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2009-01-07 18:15



Bookmark and Share


  ingen
vacker och smärtsam. väldigt bra skrivet.
2009-01-08

    Lindizz
Det är svårt med avsked, mycket berörande och fin text.
2009-01-08

  Lejonhjärtas poesi
När värmen försvinner så blir avskedet så tungt att bära, ord som berör.
2009-01-07

  Afrodite
Mjuk, varm kärlek som förvinner för alltid...så sorgligt :( men fint och känslomässigt skrivet!
2009-01-07

  prinscess VIP
mången smärta
2009-01-07

  friheten
Berörande, vacker skriven
2009-01-07

  Mr Lindemann VIP
Ja, detta att just händerna står för det man gör och åtar sig i livet. ifall man stod handfast inför livet eller handfallen. Sedan får du in ögonen som berättar mer än tusen ord samt förstås hjärtat
Fint samspel där mellan symbolerna
2009-01-07

  anits VIP
Vackert och vemodigt skrivit
känns smärtsamt när jag
läser
2009-01-07

  aol
så smärtsamt berörande
2009-01-07

  Carola Zettergren
Avsked alltid så svåra...berörande!!!!
2009-01-07

    sundance-kid
vackert !
2009-01-07

  Eaglemountains VIP
vackert men vemodigt skriven poesi, med sorg, i smärta ....
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic