Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långa nätter

Långt in i natten
jag längtar efter dig

Kan inte sitta still
Vill ha dig vid min närhet
Det är det enda jag vill

Där vid trottoarens sprickor
vi kysser varandra ömt
Och jag fasar varje natt
Kanske är det bara jag som drömt




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely