Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luncherna på skolan värderar jag högt


Lunch

Satt och åt lunch i skolan idag.
Satt med en av mina vänner
och två ettor.
Så satt vi och pratade och helt plötsligt,
mitt i en mening, så fick en av ettorna
syn på mina ögon och sa:
Guuuuuud! Vilka vackra ögon du har !
Sen babblade hon på,
lika ostört som vanligt.
Att en sån slumpaktig och söt
kommentar kan göra en glad resten av
dagen är rätt otrolig.

Tack Natha :)




Övriga genrer av Bonnie
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie